Steven van Kempen - Zelfstandig Musicus 
STABAT MATER REPRISE CONCERT VRIJDAG 21 JUNI 2019, 20.00 uur ALHAMBRA
Een grote uitvoering van dit fantastische hedendaagse oratorium met het Limburgs Oratoriumkoor, Kamerkoor Concertato en Symfonieorkest Concertato, o.l.v. Steven van Kempen, Dirigent. Het magistrale werk met percussie, orkest, solisten en groot koor wordt uitgevoerd op Vrijdagavond 18 mei 2019, 20.00 uur in Mondo Verde Landgraaf. Tickets zijn verkrijgbaar online via: https://shop.tickli.nl/checkout/3c6ef520-82ac-11e9-904e-3762f0c698ad/event of eventueel via: Info@kamerkoorconcertato.nl of via telefoonnummer Ostinato Nederland Concerten 0452054549.

Als solisten werken mee: Anna Lafeber (Contra-alt), Amber Haddad (Etnic Vocals), Vincent Kusters, Bariton. Het symfonieorkest Concertato zal in orkestbezetting dit werk met percussie uitvoeren. Het programma van het concert duur in totaliteit 2 uur met een pauze van ongeveer een half uur tussendoor.
Iedereen kan kaarten bestellen voor 18 euro in de voorverkoop via Info@kamerkoorconcertato.nl of kan eventueel aan de kassa kaarten kopen voor 22,50 euro per stuk op de avond van het concert. Reserveren kan ook via Info@kamerkoorconcertato.nl! Deze prijs is zeer laag te noemen, als jij kijkt naar het solistenpallet, het symfonieorkest, het grote koor en kamerkoor die voor u op een toplocatie in Limburg dit concert aanbieden. De parkeerplaats bij Mondo Verde is bij de Entreekaart inbegrepen. Uiteraard is iedereen welkom!

Stabat Mater en Karl Jenkins
Tussen 1976 en 1984 had Jenkins als toetsenist en rietblazer de leiding binnen Soft Machine. Hun eerste album dat hij met deze band maakte, Six was direct een succes, en zorgde ervoor dat de band in 1973 de Melody Maker British Jazz Album of the Year Award kreeg. Bovendien won Jenkins in 1974 de Melody Maker-award in de categorie Miscellaneous musical instrument. Na de opsplitsing van Soft Machine richtte Karl Jenkins zich samen met Mike Ratledge, die hij kende uit Soft Machine, in eerste instantie vooral op het componeren van reclamemuziek. Beroemd is zijn muziek voor een reclame van De Beers (diamanten). Jenkins heeft daarna veel gewijde muziek voor koor en orkest gecomponeerd, waaronder: A mass for piece, Requiem, Stabat Mater, Gloria, Te Deum.